12 oktober 2023 - Nieuws

Nieuwe subsidie cultuur jongeren!

Doet jouw organisatie aan cultuur met of voor jongeren van 14 tot 27 jaar? Dan kom je in aanmerking voor een nieuwe subsidie speciaal voor culturele activiteiten voor, met en door jongeren. Die subsidie is er voor activiteiten die je organiseert in de periode oktober 2023 tot en met december 2024. Organisaties en professionele makers kunnen een aanvraag doen. Je kunt aanvragen totdat alle subsidie op is. Ook als dat eerder dan december 2024 is. Dus wees er op tijd bij. Er is in totaal 271.000,- beschikbaar.

 

Kiki Toegankelijkheid

Voorwaarden

Let op: je woon- en/of werkadres moet wel een adres in Maastricht zijn. En je moet actief zijn in Maastricht. 

Aanvragen doe je online 

Op de website van de gemeente Maastricht vind je het aanvraagformulier en meer informatie. Je moet uiterlijk 4 weken voordat de activiteit begint de aanvraag doen. 

Iedereen moet kunnen meedoen 

In Maastricht vinden we dat iedereen cultuur moet kunnen maken en meemaken. Dat betekent natuurlijk dat de activiteiten inclusief moeten zijn: iedereen tussen de 14 en 27 jaar moet kunnen meedoen. 

Vragen? 

Er is elke week een inloopspreekuur waar je terechtkunt met je vragen. Op de website van de gemeente Maastricht vind je daar meer informatie over.

Je kunt ook mailen naar gerdie.haasen [at] maastricht.nl (gerdie[dot]haasen[at]maastricht[dot]nl) of met Gerdie Haasen bellen op 043-3504948.