1 februari 2024 - Nieuws

Let's get to business! Workshop

Let’s get to business en ontdek de Ondernemer in Jou! 

Ben jij een jonge, creatieve geest die droomt van ondernemen? Of ben je al bezig met jouw ondernemersreis? Dan is dit hét evenement voor jou! 

Workshop Ondernemen Vrijhaven

Wat kun je verwachten?  

Er worden inspirerende sprekers uitgenodigd,  die hun ervaringen, uitdagingen en hun geheimen delen om je op weg te helpen naar een succesvolle onderneming! Doe daarnaast mee met onze workshop waar je praktische tips en tools krijgt om jouw ideeën om te zetten in actie! Sluit de dag af met een gezellige borrel en ontmoet andere jongere ondernemers: wissel ideeën uit en bouw een sterk netwerk op om jouw onderneming te versterken.  
Je kunt nooit te vroeg beginnen! 

Of je nu een beginnende zelfstandige, een ambitieuze freelancer, een kunstzinnige ziel of een artiest bent, dit evenement biedt jou de perfecte mix van inspiratie, kennis en netwerkmogelijkheden.  

Waarom zeker meedoen?  

  • Ontdek de Ondernemer in jou: Dit is jouw kans om te ontdekken wat ondernemerschap voor jou kan betekenen.
  • Laat je inspireren: Haal inspiratie uit de ervaringen van anderen en leer hoe jij jouw passie kunt omzetten in succes.
  • Bouw Jouw Netwerk: Ontmoet mensen net zoals jij en mogelijke zakenpartners of aanknopingspunten die jouw ondernemersdroom kunnen ondersteunen!  

Datum, Tijd & Locatie 

📅 Zondag 4 februari  
🕒12.00 – 16.00 uur 
The Old School (Stellendaal 15, Maastricht) 

Meld je nu aan! 

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Verzeker jouw plek door je nu aan te melden op de website van Stadsnomade!