Vacature: Participatiemedewerker

Ben jij een enthousiaste professional met een passie voor cultuur en maatschappelijke betrokkenheid? Centre Céramique, een toonaangevende culturele instelling in Maastricht, is op zoek naar een Participatiemedewerker om het team van Cultuurmakers Maastricht te versterken.

Wat ga je doen?
Als Participatiemedewerker speel je een cruciale rol op het snijvlak van het sociale en cultuur domein, en draag je bij aan een meerjarenprogramma dat de inwoners van Maastricht in staat stelt om actief deel te nemen aan cultuur.

Je wordt onderdeel van ons team Cultuurmakers Maastricht en je krijgt de verantwoordelijkheid over een of meerdere actielijnen binnen het programma.

Een van de belangrijkste taken waar je aan bijdraagt is de aanpak van energiearmoede, waarbij Centre Céramique een belangrijke rol vervult. Je zult fungeren als kernteamlid voor dit project, waarbij je de voortgang en samenhang bewaakt. Daarnaast werk je samen met partners en stuur je de uitvoering van projectactiviteiten aan in samenwerking met collega's uit onze organisatie.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van culturele of maatschappelijke vorming.
  • Je hebt ervaring met en kennis van cultuur, het sociale domein en vrijwilligerswerk.
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.
  • Je bent creatief, empathisch en stressbestendig.
  • Initiatief nemen en zelfstandig werken zijn voor jou vanzelfsprekend.
  • Samenwerken zit in je DNA, en je bent in staat om anderen te motiveren.
  • Je bent ondernemend en hebt een talent voor presenteren.
  • Je bent procesgericht en weet resultaatgericht te werken.

Wat bieden wij?
Centre Céramique biedt een uitdagende rol waarin je een verschil kunt maken in de cultuurparticipatie van de inwoners van Maastricht. Je krijgt de kans om deel uit te maken van een inspirerend team van Cultuurmakers en samen te werken aan een saamhorige en solidaire stad.
We bieden een parttimefunctie (16 uur per week) op basis van zzp. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en jouw expertise in te zetten voor een breed scala aan projecten.

Ben jij de enthousiaste Participatiemedewerker die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar ons via cultuurmakers [at] maastricht.nl.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Startdatum: in overleg, liefst vanaf 1 september
Einddatum: 31 augustus 2024
Uren per week: 16 uur op zzp basis
Meer informatie: mail naar cultuurmakers [at] maastricht.nl